به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با دستور تهیه کیک اسفناج آشنا کنیم.
بیشتر بخوانید
مواد لازم:
۴ تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان سرخالی روغن
۱۰۰ گرم اسفناج
۱ ق غ پودر بیکینگ
۱ ق چ وانیل
۲.۵ لیوان آرد
طرز تهیه:
برگ اسفناج را داخل مخلوط کن ریخته و بصورت پوره در میآوریم.
شکر رو با تخم مرغها و وانیل به مدت ۲ الی ۳ با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و پفکی و سفید رنگ شود. روغن را افزوده و کمی مخلوط میکنیم
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده
حالا به ترکیب تخم مرغها متناوباً ترکیب اسفناج و آرد رو افزوده و با هم مخلوط میکنیم؛ و یک دقیق با دور کند همزن میزنیم.
وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شدند در قالب ریخته و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ میگذاریم.
منبع: banooyenemoone2
انتهای پیام/